Kalapyörykät ja sahramimajoneesi
Kalapyörykät tehdään tonnikalaa muistuttavasta kotimaisesta luonnonkalasäilykkeestä. Seesaminsiemenet tuovat rapeutta ja pähkinäisyyttä pyöryköihin. Kalapyöryköiden kanssa maistuu sahramimajoneesi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kalapyörykät
3 tlk
luonnonkalaa rypsiöljyssä (Pielisen kala) (à 160/120 g)
100 g
maukasta juustoa (Västerbotten)
1/2 ruukkua
tilliä
2
kananmunaa
1 1/4 dl
korppujauhoja
1 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
seesaminsiemeniä
2 rkl
rypsiöljyä paistamiseen
Sahramimajoneesi
2 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
sahramia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kalapyörykät ja sahramimajoneesi