kalapyörykät
Reseptit
alle 30 min
30
Kiitos

Kalapyörykät ja sahramimajoneesi

Kalapyörykät tehdään tonnikalaa muistuttavasta kotimaisesta luonnonkalasäilykkeestä. Seesaminsie­menet tuovat rapeutta ja pähkinäisyyttä pyöryköihin. Kalapyöryköiden kanssa maistuu sahramimajoneesi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kalapyörykät

3 tlk luonnonkalaa rypsiöljyssä (Pielisen kala) (à 160/120 g)
100 g maukasta juustoa (Västerbotten)
1/2 ruukkua tilliä
2 kananmunaa
1 1/4 dl korppujauhoja
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
2 dl seesaminsiemeniä
2 rkl rypsiöljyä paistamiseen
Mainos

Sahramimajoneesi

2 dl majoneesia
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl sahramia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kalapyörykät ja sahramimajoneesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X