Reseptit
yli 60 min
60
Kiitos

Kaneliässät

Kaneliässät vievät meistä monet lapsuuteen, jossa näitä pikkuleipiä maisteltiin kahvipöydässä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
125 g voita
3 dl sokeria
3 munaa
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
6 dl vehnäjauhoja
Mainos

pinnalle:

1 dl kanelisokeria

Valmistusohje

Kaneliässät

1. Vaahdota huoneenlämmössä
pehmennyt rasva ja sokeri. Lisää
munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat
aineet. Anna taikinan levähtää jääkaapissa
puolisen tuntia.

2. Leivo taikinasta sormenpaksuisia
tankoja ja pyörittele ne kanelisokerissa.
Leikkaa tangot noin
7 senttimetrin mittaisiksi paloiksi
ja muotoile ässiksi. Paista 175
asteessa kymmenisen minuuttia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kaneliässät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X