Kantarelli-pestobruschetta
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kantarellipesto-bruschetta

Perinteinen italialainen alkupala, bruschetta muuntuu uuteen asuun kantarellipestolla. Herkullisen grillissä tai grillivastuksen alla paahdetun leivän kruunaavat voinokareessa paistetut ja valkosipulilla maustetut kantarellit.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kantarellipesto:

250 g kantarelleja
1 rkl voita
1 pieni valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 s (80 g) pinjansiemeniä
1 nippu tuoretta basilikaa
3/4 dl parmesaaniraastetta
noin 5 rkl oliiviöljyä

Lisäksi:

patonkia
valkosipulinkynsi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kantarellipesto-bruschetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X