
Karviaischutney
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 l punaisia karviaisia
- 1-2 salottisipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- 2 tähtianista
- 1 kanelitanko
- ripaus suolaa
- 1 rkl punaista balsamiviinietikkaa
- 2 dl ruokosokeria
- 2 dl hillo-marmeladisokeria
- 1 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohje
Karviaischutney säilöö runsaan karviaissadon. Kirpakka ja ihanan mausteinen karviaischutney maistuu vaikka paistin kanssa. Ohjeella valmistat noin 500 g karviaischutneyta.
1. Perkaa marjat. Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.
2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Poista kokonaiset mausteet ja soseuta seos. Kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Tarjoa liharuokien kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karviaischutney