Kebabpatonki ja punaherukkachutneyta
Luvattoman herkulliset kebabpatongit saavat seurakseen makean kirpeää punaherukkachutneya.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
2
vehnäpatonkia
Täyte:
200 g
valmiita kebablastuja
1 rkl
rypsiöljyä
4 rkl
chilikastiketta
10
miniherkkukurkkua
kourallinen
rucolaa
Valkosipulikastike:
1 1/2 dl
turkkilaista jogurttia
1/2 dl
majoneesia
1
raastettu valkosipulinkynsi
2 rkl
hienonnettua minttua
PUNAHERUKKAKARPALOCHUTNEY:
1
omena
1
sipuli
1 dl
kuivattuja karpaloita
2
valkosipulinkynttä
1 dl
sokeria
1/2 dl
punaviinietikkaa
1 dl
pakastepunaherukoita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kebabpatonki ja punaherukkachutneyta