
Kebabpatonki ja punaherukkachutney
Luvattoman herkulliset kebabpatongit saavat seurakseen makean kirpeää punaherukkachutneya.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 2 vehnäpatonkia
Täyte:
- 200 g valmiita kebablastuja
- 1 rkl rypsiöljyä
- 4 rkl chilikastiketta
- 10 miniherkkukurkkua
- kourallinen rucolaa
Valkosipulikastike:
- 1 ½ dl turkkilaista jogurttia
- ½ dl majoneesia
- 1 raastettu valkosipulinkynsi
- 2 rkl hienonnettua minttua
PUNAHERUKKAKARPALOCHUTNEY:
- 1 omena
- 1 sipuli
- 1 dl kuivattuja karpaloita
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl sokeria
- ½ dl punaviinietikkaa
- 1 dl pakastepunaherukoita
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kebabpatonki ja punaherukkachutney