Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kastanja-suklaajuoma

Aito chocolat chaud -juoma tehdään oikeasta suklaasta, ei kaakaojauheesta.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kastanja-suklaajuoma:

  • 2 tuubia (à 78 g) makeutettua kastanjatahnaa
  • 8 dl mantelijuomaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 2 rkl tomusokeria
  • 1 pestyn appelsiinin raastettu kuori
  • 100 g maidotonta tummaa suklaata

Koristeeksi:

  • 4 kanelitankoa

Valmistusohje

Kastanja-suklaajuoma tehdään helposti näin:

1. Purista kastanjatahna kattilaan ja kaada päälle maito. Lisää sokerit ja raastettu appelsiininkuori. Pilko joukkoon suklaa. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä ja sekoita koko ajan kunnes suklaa on sulanut.

2. Kaada mukeihin ja tarjoile juoma kanelitankojen kanssa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 22/18.

Kupillinen kuumaa kaakaota:

piparminttukaakao


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kastanja-suklaajuoma

Sinun täytyy kommentoidaksesi.