Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kasvis-nuudelisalaatti

Kasvis-nuudelisalaatti on kätevä lounaseväs, jonka voi tehdä purkkiin valmiiksi. Nappaa aamulla lounaspurkki mukaan. Jos kaipaat salaattiin ruokaisuutta, lisää joukkoon grillattua tofua tai halloumijuustoa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kasvis-nuudelisalaatti:

100 g lasinuudelia
1 parsakaali
1 prk (285 g) kikherneitä
2 dl pakasteherneitä
0,5 dl kurpitsansiemeniä
tuoretta pinaattia
Mainos

Korianteripesto

1 ruukku korianteria
0,5 dl pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
2 dl parmesaanijuustoraastetta
1 dl pähkinäöljyä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kasvis-nuudelisalaatti valmistuu näin. Kiehauta vettä, lisää hyppysellinen suolaa. Ota pois levyltä, lisää nuudelit. Anna olla kannen alla 3 minuuttia. Valuta.

2. Pese parsakaali, irrota kukinnot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Valuta kikherneet ja huuhtele hyvin. Sulata herneet.

3. Tee korianteripesto. Soseuta korianteri, pinjansiemenet, paloiteltu valkosipulinkynsi ja juustoraaste. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

4. Kasvis-nuudelisalaatti maustuu pestolla. Lusikoi pestoa purkkien pohjalle. Lisää nuudelit ja muut salaatin ainekset.

Kokeile myös muita ruokaisia salaattireseptejä:
Lohi-papusalaatti
Cobbin salaatti
Lehtikaali-caesarsalaatti
Ruoka.fi: Panzanellasalaatti

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kasvis-nuudelisalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X