Reseptit
Kiitos

Kesäkurpitsa-marmeladi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g kesäkurpitsaa
500 g vihreitä karviaisia
( 2 kirpeää omenaa)
2 sitruunaa
1 dl vettä
500 g hillosokeria

Valmistusohje

 

  1. Huuhdo ja halkaise kesäkurpitsat. Poista siemenet. Kuori ja lohko sitruunat ja omenat. Huuhdo karviaiset ja poista kannat.
  2. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä kunnes ainekset ovat pehmenneet ja hieman soseutuneet.
  3. Soseuta ainekset sosemyllyllä, tehosekoittajalla tai sauvasekoittimella.
  4. Kaada sose kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri. Keitä kymmenisen minuuttia. Kaada marmeladi puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kansilla.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsa-marmeladi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X