Kesäkurpitsa-marmeladi
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g kesäkurpitsaa
- 500 g vihreitä karviaisia
- ( 2 kirpeää omenaa)
- 2 sitruunaa
- 1 dl vettä
- 500 g hillosokeria
Valmistusohje
- Huuhdo ja halkaise kesäkurpitsat. Poista siemenet. Kuori ja lohko sitruunat ja omenat. Huuhdo karviaiset ja poista kannat.
- Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä kunnes ainekset ovat pehmenneet ja hieman soseutuneet.
- Soseuta ainekset sosemyllyllä, tehosekoittajalla tai sauvasekoittimella.
- Kaada sose kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri. Keitä kymmenisen minuuttia. Kaada marmeladi puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kansilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kesäkurpitsa-marmeladi