Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kukkakaalimuusi

Pyöräytä kukkakaalista muusi lisukkeeksi ruokapöytään. Helppoa, edullista ja niin herkullista!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

Kukkakaalimuusi

  • 1 kpl kukkakaali (keskikokoinen) tai pieni keräkaali
  • voita
  • kermaa
  • muskottipähkinää

Valmistusohje

Kukkakaalimuusi syntyy näin helposti.

  1. Keitä kaali vähäisessä vedessä tai höyrykeittimessä kypsäksi. Soseuta kaali. Lisää joukkoon kermaa ja voita. Mausta muskotilla. Jos rakenne on liian löysä, lisää joukkoon juustoraastetta.
  2. Tarjoa kaali- tai kukkakaalimuusia perunasoseen asemasta vaikkapa kasvispyöryköitten tai  poronkäristyksen kanssa.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kukkakaali-linssisalaatti

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kukkakaalimuusi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.