Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Kung pao -kana

Kung pao -kana on ensimmäisiä aasialaisruokia, joihin suomalaiset rakastuivat. Kiinalaisravintoloista tuttu tulisen makea kanakastike on maustettu setsuaninpippurilla. Ohje on alunperin Sichuanin maakunnasta Lounais-Kiinasta. 

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kung pao -kana

500 g  broilerin paistileikkeitä

Kung pao -kanan marinadi

3 rkl soijakastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
2 tl perunajauhoa
1 tl merisuolaa
2 tl chilirouhetta

Kung pao -kana

2 tl setsuaninpippuria (kokonaisia)
1 tl mustapippuria
2 rkl rypsiöljyä
1 purjo
5 cm:n pala tuoretta inkivääriä
4 valkosipulinkynttä
1 rkl  rypsiöljyä

Kung pao -kana, kastike

3 rkl soijakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 rkl paahdettua seesamiöljyä
1 dl vettä
2 rkl perunajauhoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kung pao -kana

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X