kurpitsakakku
Reseptit
yli 60 min
30
Kiitos

Kurpitsakakku

Kurpitsakakku on mehevän kostea kahvikakku, joka on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua leipomisesta. Kakun voi leipoa myös omenahillosta. Tämä ohje on Kotilieden lukijakilpailun parhaimmistoa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kurpitsakakku:

2-3 dl vähäsokerista kurpitsa- tai omenahilloa
100 g suolatonta voita
200 g valkosuklaata
4 (luomu)kananmunaa
1 dl erikoishienoa sokeria
1 ps (80 g) mantelirouhetta
1 ps (80 g) jauhettua mantelia
1 ⅓ dl karkeita vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljajauhetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kurpitsakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X