Kurpitsarisotto
Kurpitsarisotto on mehevä, makeansuolainen herkku. Käytä risoton valmistukseen vain risottoriisiä. Kostea ja mehevä kurpitsarisotto vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Kurpitsarisotto:
- 400 g kurpitsaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- 2 ½ dl risottoriisiä
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
- 8-10 dl kasvislientä
- 1 ½ dl raastettua parmesaanijuustoa
- 1 rkl voita
- ½ tl mustapippuria
- (suolaa)
Päälle:
- sinihomejuustomurua
- saksanpähkinärouhetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kurpitsarisotto