Kylmäsavulohileipä
Kylmäsavulohileipä on klassikko! Makean maltaisen saaristolaisleivän ja suolaisen kalan yhdistelmä toimii aina.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kevyt
Ainekset
Kylmäsavulohileipä
- 4 viipaletta saaristolaisleipää
- 4 rkl piparjuurituorejuustoa
- 4 viipaletta kylmäsavulohta
- 2 keitettyä kananmunaa
- ¼ tl mustapippuria
- ¼ tl sormisuolaa
- 2 oksaa tilliä
- ½ sitruunan mehu
Valmistusohje
Katso videolta, miten kylmäsavulohileipä valmistuu:
Kylmäsavulohileipä valmistuu helposti näin:
- Leikkaa neljä viipaletta leipää. Levitä leipäviipaleiden toiselle puolelle piparjuurituorejuustoa. Laita päälle kylmäsavulohiviipaleet.
- Lisää löysäksi keitetyt kananmunan puolikkaat.
- Mausta mustapippurilla, sormisuolalla ja sitruunanmehulla.
- Koristele jokainen kylmäsavulohileipä tuoreella tillillä.
Vinkki! Voit myös asetella kunkin leivän päälle sitruunalohkon. Pese sitruuna ensin hyvin ja leikkaa lohkoiksi.
Lue myös Anna.fi: Avokado-kylmäsavulohileipä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kylmäsavulohileipä