Lammaslihapullat
Lammaslihapullat maustetaan Lähi-Idän tapaan valkosipulilla, kanelilla, juustokuminalla, silputulla taatelilla, lehtipersiljalla ja korianterilla. Lisänä maistuu raikas ja ruokaisa tabbule-salaatti.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lammaslihapullat
2 dl
bulguria
7 dl
vettä
2 tl
suolaa
1 kg
lampaanjauhelihaa
1
silputtu sipuli
4
silputtua valkosipulinkynttä
öljyä
2 tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
kanelia
1 tl
juustokuminaa
1 tl
kuminaa
1 tl
savupaprikaa
ripaus
muskottipähkinää
1 tl
sumakkia tai 1 sitruunan raastettu kuori
1
sitruunan mehu
100 g
silputtua taatelia
1 dl
silputtua lehtipersiljaa
ruukku
tuoretta korianteria
2
kananmunaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lammaslihapullat