lammaslihapullat
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Lammaslihapullat

Lammaslihapullat maustetaan Lähi-Idän tapaan valkosipulilla, kanelilla, juustokuminalla, silputulla taatelilla, lehtipersiljalla ja korianterilla. Lisänä maistuu raikas ja ruokaisa tabbule-salaatti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lammaslihapullat

2 dl bulguria
7 dl vettä
2 tl suolaa
1 kg lampaanjauhelihaa
1 silputtu sipuli
4 silputtua valkosipulinkynttä
öljyä
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl kanelia
1 tl juustokuminaa
1 tl kuminaa
1 tl savupaprikaa
ripaus muskottipähkinää
1 tl sumakkia tai 1 sitruunan raastettu kuori
1 sitruunan mehu
100 g silputtua taatelia
1 dl silputtua lehtipersiljaa
ruukku tuoretta korianteria
2 kananmunaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lammaslihapullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X