lämpimät voileivät, sienilämppärit
Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Lämpimät sienivoileivät

Lämpimät sienivoileivät kätkevät sisäänsä kantarellien lisäksi italialaista juustoa, kinkkua ja rucolaa. Lämppärit paistuvat helposti pannulla. Ainekset voi ottaa mukaan myös retkelle ja paistaa leivät halsterissa nuotiolla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lämpimät sienivoileivät

1 ciapatta tai muu vaalea leipä
300 g kantarelleja
2 sipulia
1 rkl rypsiöljyä
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
100 g italialaista taleggio-juustoa tai muuta pehmeää runsasrasvaista juustoa
100 g italialaista ilmakuivattua bresaola-leikkelettä ohuina viipaleina
1 rku rucolaa
2 rkl voita
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lämpimät sienivoileivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X