Lämpimät sienivoileivät
Lämpimät sienivoileivät kätkevät sisäänsä kantarellien lisäksi italialaista juustoa, kinkkua ja rucolaa. Lämppärit paistuvat helposti pannulla. Ainekset voi ottaa mukaan myös retkelle ja paistaa leivät halsterissa nuotiolla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lämpimät sienivoileivät
1 kpl
ciapatta tai muu vaalea leipä
300 g
kantarelleja (tuoreita tai pakaste)
2 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä
100 g
italialaista taleggio-juustoa tai muuta pehmeää runsasrasvaista juustoa
100 g
italialaista ilmakuivattua bresaola-leikkelettä ohuina viipaleina
1 rku
rucolaa
2 rkl
voita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lämpimät sienivoileivät