Lämpimät suppilovahvero-juustoleivät

Lämpimät suppilovahvero-juustoleivät 

30
min
4 annosta
alle 30 min
Erinomaisena naamiotujana tunnetusta suppilovahverosta syntyy iltapalaksi herkkuleivät.

Ainekset

250 g suppilovahveroita
1 iso sipuli
25 g voita
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
100 g Valion Alppi Kreivi -juustoa tai gruyèrejuustoa
8 paahtoleipäviipaletta

Valmistusohje

1. Puhdista sienet ja pilko pienemmiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sieni-sipuliseosta voissa pannulla 3–4 minuuttia. Mausta ja anna jäähtyä hetki.

2. Raasta juusto karkeaksi. Sekoita juustoraaste sieniseokseen. Jaa seos puolelle määrästä leivistä. Nosta loput leivät kansiksi.

3. Paahda leipiä voileipägrillissä tai pannulla muutaman kerran käännellen, kunnes juusto sulaa. Pannulla paistaessa voit painaa leipiä tiiviimmiksi, esimerkiksi kattilan kannella. Leikkaa leivät tarjolle kolmioiksi.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 17/17.

Suppissaaliin voi upottaa myös näihin ruokiin:

juustoinen suppilovahveropiirakka

Juustoinen suppilovahveropiirakka

suppisrisotto

Suppisrisotto

suppilovahverofocaccia

Suppilovahverofocaccia

Ruoka.fi: Lämmin sienileipä

12.09.2017
Katri Schröder
Anton Reenpää