Lehtikaali-sitrussalaatti
Lehtikaalisalaatista tulee täydellistä, kun lehtikaalin käsittelee oikealla tavalla. Lehdet revitään ja lehtikaali hierretään käsien välissä happoa sisältävän kastikkeen kanssa. Tämä sitruskastike on täydellinen talvisalaateille sopiva kastike.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lehtikaali-sitrussalaatti
8
lehteä lehtikaalia
3
veriappelsiinia tai verigreippiä
2 dl
kvinoa & kikherneseosta (GoGreen luomu) tai punaista tai mustaa kvinoaa
200 g
halloumijuustoa
Salaatinkastike
2
veriappelsiinin tai -greipin tuorepuristettu mehu
1/2
sitruunan puristettu mehu
1 tl
makeaa sinappia
4 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
suolaa
pari pyöräytystä mustapippuria myllystä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lehtikaali-sitrussalaatti