Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Makkarakeitto

Maukas makkarakeitto on perinteinen kotiruoka. Keitto-ohjeella syntyy myös herkullinen nakkikeitto.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Makkarakeitto

6-8 perunaa
2 porkkanaa
pala purjoa
3 l vettä
1 lihaliemikuutio
6 maustepippuria
1 lenkkimakkara tai 1pk nakkeja
persiljaa

Valmistusohje

Makkarakeitto tehdään näin:

1. Paloittele kasvikset kuutioiksi ja laita kypsymään kiehuvaan liemikuutiolla maustettuun veteen. Lisää maustepippurit.

2. Leikkaa makkara halki ja viipaleiksi. Makkarapalat voit paahtaa kevyesti teflonpannussa, niin ne saavat vähän väriä. Lisää makkarat lähes valmiiseen keittoon. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa. Tarjoa kuumana ruisleivän ja piimän kanssa.

Ohje: Kaija Manninen, Helsinki

Katso myös: Makkara-lehtikaalikeitto

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Makkarakastike

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makkarakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X