Reseptit
30-60 min
Kiitos

Makkarakeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
6-8 perunaa
2 porkkanaa
pala purjoa
3 l vettä
1 lihaliemikuutio
6 maustepippuria
1 lenkkimakkara
persiljaa

Valmistusohje

1. Paloittele kasvikset kuutioiksi ja laita kypsymään kiehuvaan liemikuutiolla maustettuun veteen. Lisää maustepippurit.

2. Leikkaa makkara halki ja viipaleiksi. Makkarapalat voit paahtaa kevyesti teflonpannussa, niin ne saavat vähän väriä. Lisää makkarat lähes valmiiseen keittoon. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa. Tarjoa kuumana ruisleivän ja piimän kanssa.

Ohje: Kaija Manninen, Helsinki

Avainsanat

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makkarakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X