mandariinikakku, mandariini-marenkikakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Mandariinikakku

Mandariinikakku on pavlovan tapainen, gluteeniton marenkikakku, jossa pistaasilla maustettujen marenkipohjien väliin levitetään sitruunaista kerma-rahkaseosta ja säilöttyjä mandariinilohkoja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marenki:

4 kpl munanvalkuaista
1 rkl maissitärkkelystä (Maizena)
1 rkl sitruunamehua
1.8 dl sokeria
100 g jauhettua pistaasia

täyte:

2 tölkkiä säilöttyjä mandariinilohkoja
2 1/2 dl mandariinimehua
3 kpl liivatelehtiä
1/2 dl vettä
1 dl kuohukermaa
250 g sitruuna-kermarahkaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mandariinikakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X