marokkolainen jauhelihapata
Reseptit
30-60 min
2
Kiitos

Marokkolainen jauhelihapata

Marokkolainen jauhelihapata on helppo arkiruoka, joka syntyy linsseistä, juureksista ja jauhelihasta. Pataan voi käyttää myös karitsan jauhelihaa. Ruokaisan padan voi tarjota sellaisenaan tai leivän tai riisin kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marokkolainen jauhelihapata:

1 porkkana
pala palsternakkaa
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 tl kurkumaa
1 tl harissatahnaa
200 g jauhelihaa
1 dl punaisia linssejä
2 dl vettä
½ prk (à 400 g) tomaattimurskaa

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Keskustelu

Olisi hyvä jos ohjeen voisi kirjoittaa papeille. En löydä mistä sen voisi printata.

Kommentoi juttua: Marokkolainen jauhelihapata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X