Marokkolainen lammas-perunasoselaatikko
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Marokkolainen lammas-perunasoselaatikko

Muhevan makuinen lammas-perunasoselaatikko maustetaan marokkolaisen keittiön hedelmillä ja mausteilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lammaspata:

1 kg luutonta karitsan tai lampaan paistia tai lapaa
1 1/2 rkl voita ja öljyä
2 tl hienoa merisuolaa
rouhittua mustapippuria
4-6 valkosipulinkynttä
3 dl vettä
2 dl puna- tai valkoviiniä
1 kana- tai lihaliemikuutio
1/2 dl tomaattisosetta
1 rkl juustokuminan siemeniä
1 rkl harissatahnaa
1 rkl fariinisokeria
100 g kuivattuja aprikooseja
1 1/2 dl kivettömiä, vihreitä oliiveja
Mainos

Perunasose:

1,2 kg jauhoisia perunoita
50 g voita
n. 4 dl maitoa

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marokkolainen lammas-perunasoselaatikko

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X