Marokkolaiset lihapullat
Marokkolaiset lihapullat tehdään karitsan jauhelihasta, paistetaan ensin uunissa ja tarjotaan lopuksi herkullisen mausteisen tomaattikastikkeen kera.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Marokkolaiset lihapullat
400 g
karitsan jauhelihaa
1
iso punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
2 tl
Ras el Hanout -mausteseosta
0.5 dl
korppujauhoja
1 dl
kuohukermaa
1
kananmuna
1 tl
suolaa
ripaus
rouhittua mustapippuria
1 dl
hienonnettuja yrttejä, esim. korianteria ja minttua
Tomaattikastike
1
sipuli
1 rkl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
½
punainen chili
1 dl
punaviiniä
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
0.5 dl
tomaattisosetta
1 rkl
fariinisokeria
ripaus
suolaa ja rouhittua mustapippuria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Marokkolaiset lihapullat