marokkolaiset lihapullat
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Marokkolaiset lihapullat

Marokkolaiset lihapullat tehdään karitsan jauhelihasta, paistetaan ensin uunissa ja tarjotaan lopuksi herkullisen mausteisen tomaattikastikkeen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marokkolaiset lihapullat

400 g karitsan jauhelihaa
1 iso punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
2 tl Ras el Hanout -mausteseosta
0.5 dl korppujauhoja
1 dl kuohukermaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. korianteria ja minttua

Tomaattikastike

1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
½ punainen chili
1 dl punaviiniä
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
0.5 dl tomaattisosetta
1 rkl fariinisokeria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marokkolaiset lihapullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X