Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marokkolaishenkinen lanttupaistos

Marokkolaishenkinen lanttupaistos muistuttaa tuttua lanttulaatikkoamme, mutta se on saanut mausteekseen marokkolaista Ras el Hanout -mausteseosta.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 kg lanttusose (Suvi-tuote tms.)
  • 1 tl Marokkolaista Ras el Hanout -mausteseosta
  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl kreikkalaista jogurttia
  • 3-4 rkl muscavadosiirappia
  • 1 dl sulatettua voita
  • 2 tl sormisuolaa

Pinnalle

  • 2-3 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä/hasselpähkionärouhetta
  • voinokareita

Valmistusohje

 

  1. Sekoita paistoksen ainekset keskenään.
  2. Kaada sose voideltuun uunivuokaan ja paista 125 asteisessa uunissa kaksi tuntia.  Eli pane lanttupaistos kypsymään samaan uuniin Nutellakasslerin kanssa paistoajan puolivälissä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marokkolaishenkinen lanttupaistos

Sinun täytyy kommentoidaksesi.