Marokkolaishenkinen lanttupaistos
Marokkolaishenkinen lanttupaistos muistuttaa tuttua lanttulaatikkoamme, mutta se on saanut mausteekseen marokkolaista Ras el Hanout -mausteseosta.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 1 kg lanttusose (Suvi-tuote tms.)
- 1 tl Marokkolaista Ras el Hanout -mausteseosta
- 1 kananmuna
- 1 ½ dl kreikkalaista jogurttia
- 3-4 rkl muscavadosiirappia
- 1 dl sulatettua voita
- 2 tl sormisuolaa
Pinnalle
- 2-3 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä/hasselpähkionärouhetta
- voinokareita
Valmistusohje
- Sekoita paistoksen ainekset keskenään.
- Kaada sose voideltuun uunivuokaan ja paista 125 asteisessa uunissa kaksi tuntia. Eli pane lanttupaistos kypsymään samaan uuniin Nutellakasslerin kanssa paistoajan puolivälissä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marokkolaishenkinen lanttupaistos