muikkutacot
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Muikkutacot

Muikkutacot tehdään kotimaisista raaka-aineista. Perunarieska toimii mainiosti tacon pohjana. Täytteeksi ladotaan savumuikkuja, pikkelivihanneksia, tillimajoneesia ja rapeaa salaattia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Muikkutacot

2 prk (à 240–270 g) savumuikkuja öljyssä
8 perunarieskaa (esim. Kanniston leipomon)
8 isoa salaatinlehteä
1/2 sitruunaa lohkoina

Pikkelöidyt vihannekset

1 nippu retiisiä
4 avomaankurkkua
1/2 dl valkoviinietikkaa
1/2 dl vettä
2 tl sokeria
1 tl suolaa

Tillimajoneesi

1 nippu tilliä
2 dl rypsiöljyä
1 kananmuna
1 tl sinappia
1/4 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Muikkutacot

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X