Muikkutacot
Muikkutacot tehdään kotimaisista raaka-aineista. Perunarieska toimii mainiosti tacon pohjana. Täytteeksi ladotaan savumuikkuja, pikkelivihanneksia, tillimajoneesia ja rapeaa salaattia.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
Muikkutacot
- 2 prk (à 240–270 g) savumuikkuja öljyssä
- 8 perunarieskaa (esim. Kanniston leipomon)
- 8 isoa salaatinlehteä
- ½ sitruunaa lohkoina
Pikkelöidyt vihannekset
- 1 nippu retiisiä
- 4 avomaankurkkua
- ½ dl valkoviinietikkaa
- ½ dl vettä
- 2 tl sokeria
- 1 tl suolaa
Tillimajoneesi
- 1 nippu tilliä
- 2 dl rypsiöljyä
- 1 kananmuna
- 1 tl sinappia
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Muikkutacot