mustaherukka-macaronit
Reseptit
yli 60 min
30
Kiitos

Mustaherukka-macaronit

Mustaherukka-macaronit täytetään valkosuklaalla ja mustaherukoilla. Ranskalaisten leivosluomusten teko vaatii tarkkuutta ja malttia. Käytä macaronien värittämiseen pastavärejä eli geelimäisiä elintarvikevärejä. Huomaa, että värit saattavat muuttaa ratkaisevasti valkuaisvaahdon koostumusta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Taikina:

3 kananmunanvalkuaista
1 dl sokeria
4 rkl vettä
3 dl hienojakoista mantelijauhoa (Risenta)
2.5 dl tomusokeria
tippa punaista ja sinistä pastaväriä
Mainos

Täyte

50 g valkosuklaata
1 dl kuohukermaa
4 rkl mustaherukoita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustaherukka-macaronit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X