Mustaherukkatartaletit
Mustaherukkatartaletit leivotaan ilman uunia. Tartalettien pohja sekoitetaan pähkinöistä, taateleista ja kookoshiutaleista. Täytteeksi tehdään kermainen kreemi cashewpähkinöistä ja mustaherukoista.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Mustaherukkatartaletit, pohja
150 g
pähkinöitä, esim. pekaani tai saksanpähkinä
100 g
kuivattuja, pehmeitä taateleita
1/2 dl
luomukookoshiutaleita
Mustaherukkatäyte
3 rkl
neitsytkookosöljyä
3 dl
liotettuja cashewpähkinöitä
2 dl
pakastemustaherukoita
1
luomusitruunan raastettu kuori
3 rkl
sitruunamehua
3 rkl
agave- tai vaahterasiirappia
1 tl
vaniljajauhetta
Koristelu
1 dl
pakastemustaherukoita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Mustaherukkatartaletit