mustaherukkatartaletit
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Mustaherukka-tartaletit ilman uunia

Mustaherukkatartaletit ilman uunia ovat ihastuttavia raakaleivoksia. Tartalettien pohja sekoitetaan pähkinöistä, taateleista ja kookoshiutaleista. Täytteeksi tehdään kermainen kreemi cashewpähkinöistä ja mustaherukoista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tartalettipohja:

150 g pähkinöitä, esim. pekaani tai saksanpähkinä
100 g kuivattuja, pehmeitä taateleita
1/2 dl luomukookoshiutaleita

Mustaherukkakreemi:

3 rkl neitsytkookosöljyä
3 dl liotettuja cashewpähkinöitä
2 dl pakastemustaherukoita
1 luomusitruunan raastettu kuori
3 rkl sitruunamehua
3 rkl agave- tai vaahterasiirappia
1 tl vaniljajauhetta

Koristeluun:

pakastemustaherukoita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustaherukka-tartaletit ilman uunia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X