mustaherukkatartaletit
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Mustaherukkatartaletit

Mustaherukkatartaletit leivotaan ilman uunia. Tartalettien pohja sekoitetaan pähkinöistä, taateleista ja kookoshiutaleista. Täytteeksi tehdään kermainen kreemi cashewpähkinöistä ja mustaherukoista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mustaherukkatartaletit, pohja

150 g pähkinöitä, esim. pekaani tai saksanpähkinä
100 g kuivattuja, pehmeitä taateleita
1/2 dl luomukookoshiutaleita

Mustaherukkatäyte

3 rkl neitsytkookosöljyä
3 dl liotettuja cashewpähkinöitä
2 dl pakastemustaherukoita
1 luomusitruunan raastettu kuori
3 rkl sitruunamehua
3 rkl agave- tai vaahterasiirappia
1 tl vaniljajauhetta

Koristelu

1 dl pakastemustaherukoita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustaherukkatartaletit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X