
Nepalilainen chai
Tuoksuva tee rauhoittaa, virkistää ja lämmittää. Kannussa avautuvista teekukista leijuu lempeä aromi. Kuuman maidon kanssa nautittava mausteinen chai-tee saa aistit herkistymään.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
Ainekset
Nepalilainen chai
- 4 dl vettä
- 2 rkl Chai Nepal Masala teetä
- 1 rkl ruokosokeria
- 4 dl kuumaa maitoa
Valmistusohje
Nepalilainen chai valmistuu näin helposti:
1. Kiehauta vesi ja anna sen jäähtyä 95-asteiseksi. Kaada vesi teelehdille ja hauduta 5-8 minuuttia.
2. Siivilöi tee kupposiin, mausta sokerilla ja kaada kuuma maito päälle. Tarjoa nepalilainen chai kuumana.
Lue myös: Miten tee haudutetaan? Poimi ammattilaisten vinkit hyvän teen valmistukseen
Lue myös Anna.fi: Vietä ihana iltateehetki: keitä kamomilla-chailatte tai rommilla ryhditettu teecocktail
Kommentoi
Kommentoi juttua: Nepalilainen chai