Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Papu-maissisalsa

Papu-maissisalsa sopii meksikolaiselle aterialle tacojen täytteeksi. Kokeile salsaa myös nachopellin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Papu-maissisalsa:

200 g pakastemaissia
1 prk (380/230 g) säilykemustapapuja
1 oranssi tai punainen paprika
1 vihreä paprika
2 luumutomaattia
1 punasipuli
1 1/2 rkl oliiviöljyä
1 limetin mehu
1/2 tl suolaa
ripaus chilijauhetta
3 rkl hienonnettua korianteria
Mainos

Valmistusohje

1. Keitä 200 grammaa pakastemaissia kiehuvassa vedessä 2–3 minuuttia. Huuhtele lävikössä kylmällä vedellä ja valuta huolella. Huuhtele myös purkki mustapapuja ja valuta huolella.

2. Halkaise  yksi vihreä ja yksi oranssi tai punainen paprika, poista kannat ja sisukset. Kuutioi paprikat ja kaksi luumutomaattia. Kuori ja hienonna yksi punasipuli.

3. Sekoita ainekset kulhossa. Mausta 1 1/2 ruokalusikallisella oliiviöljyä, yhden limetin mehulla, puolikkaalla teelusikallisella suolaa, ripauksella chilijauheetta ja kolmella ruokalusikallisella hienonnettua korianteria. Anna maustua viileässä mielellään muutama tunti ennen tarjoilua.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 27/19.

Katso myös: Meksikolainen ruoka tutuksi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Papu-maissisalsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X