Paras gluteeniton kasvislasagne
Gluteenittoman kasvislasagnen tekeminen on helppoa. Riisijauhoista tehdyt lasagnelevyt ovat loistavia ja kastike tehdään paahdetusta härkäpapurouheesta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kastike
2 dl
härkäpapurouhetta (esim. Karviaisten tila)
tai hernerouhetta (esim. Milletti)
1/2 l
kiehuvaa vettä / kasvislientä
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
2 rkl
yrttimausteseosta
3 rkl
metsäsieniä hienonnettuna jauheeksi
1 1/2 tl
suolaa
400 g
tomaattimurskaa
5 dl
vettä
2 dl
valko- tai punaviiniä
viinin tilalle voit lisätä myös kasvislientä
Juustokastike
3 dl
kermaa (halutessasi kasviskermaa)
100 g
parmesaanijuustoa (myös joku muu juusto käy)
150 g:n pakkaus
Chavroux vuohenmaitotuorejuustoa
vuohenjuusto myydään kolmiomaisessa pakkauksessa
1 tl
suolaa
1/6 tl
jauhettua muskottipähkinää
Lisäksi
12
riisijauhosta tehtyä lasagnelevyä
(esim. Urtegram)
Keskustelu
Omnomnom.
Tätä tuskin Vesa-Matti Loirikaan tyrmäisi.
Varmaan maistuisi, mutta ei voi olla sipulia, härkäpapua, joten mitä siitä jääkään jäljelle? Kehitelkää maukkaita ohjeita ärtyneen suolen oireyhtymässä kärsiville. Meitä on jo yli 500000.😢
Kommentoi juttua: Paras gluteeniton kasvislasagne