Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Parsakaali uunissa

Parsakaali uunissa paahtuu vastustamattomaksi herkuksi. Mainio kasvisliuske sopii niin kala- kun liharuokienkin kaveriksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Parsakaali uunissa

  • 300 g parsakaalia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • 25 g parmesaanijuustoa raastettuna

Valmistusohje

Parsakaali uunissa tehdään helposti näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Paloittele yksi parsakaali kukinnoiksi. Kuori varsi ja paloittele myös varsi.
  3. Hiero parsakaalin pintaan kaksi ruokalusikallista öljyä ja puoli teelusikallista suolaa. Levitä väljästi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille.
  4. Paahda parsakaali uunissa n. 15 minuuttia, kunnes se on saanut paahteista väriä.
  5. Raasta päälle 25 grammaa parmesaanijuustoa ja tarjoa paahdettu parsakaali heti.

Lue myös: Parsakaali on herkullinen superruoka – tutustu terveysvaikutuksiin ja maukkaisiin resepteihin

Lue myös Anna.fi: Vastustamattomat uunijuurekset kruunataan fetalla tai marinoidaan appelsiinilla – 5 helppoa ja maukasta ohjetta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Parsakaali uunissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.