Parsakaali uunissa
Parsakaali uunissa paahtuu vastustamattomaksi herkuksi. Mainio kasvisliuske sopii niin kala- kun liharuokienkin kaveriksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Parsakaali uunissa
- 300 g parsakaalia
- 2 rkl rypsiöljyä
- ½ tl suolaa
- 25 g parmesaanijuustoa raastettuna
Valmistusohje
Parsakaali uunissa tehdään helposti näin:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Paloittele yksi parsakaali kukinnoiksi. Kuori varsi ja paloittele myös varsi.
- Hiero parsakaalin pintaan kaksi ruokalusikallista öljyä ja puoli teelusikallista suolaa. Levitä väljästi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille.
- Paahda parsakaali uunissa n. 15 minuuttia, kunnes se on saanut paahteista väriä.
- Raasta päälle 25 grammaa parmesaanijuustoa ja tarjoa paahdettu parsakaali heti.
Lue myös: Parsakaali on herkullinen superruoka – tutustu terveysvaikutuksiin ja maukkaisiin resepteihin
Lue myös Anna.fi: Vastustamattomat uunijuurekset kruunataan fetalla tai marinoidaan appelsiinilla – 5 helppoa ja maukasta ohjetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Parsakaali uunissa