pasha
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Pasha

Pasha valmistetaan rahkasta. Se kuului aikanaan erityisesti ortodoksien pääsiäisperinteeseen. Pääsiäisen suosikkijälkiruoassa maistuvat rahka, manteli, rusina ja sitruuna. Pasha on helppo valmistaa, eikä siinä säästellä voita, kermaa eikä rahkaa. Tarjoa se kulitsan kanssa pääsiäspöydässä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pasha

250 g maitorahkaa
100 g pehmeää voita
1 keltuainen
1 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
3 tl vaniljasokeria
1 rkl sitruunamehua
2 rkl rouhittua mantelia
2 rkl korintteja tai rusinoita
Mainos

Lisäksi:

pashamuotti tai kahvinsuodatin
puhdasta sideharsoa
appelsiiniviipaleita

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pasha

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X