Passion-vaniljapasha
Passion-vaniljapasha on raikas vaihtoehto perinteiselle pashalle. Vaniljapasha on helppo valmistaa. Sekoitat vain ainekset ja annat pashan valua yön yli.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Passion-vaniljapasha
- 1 prk (250 g) vaniljarahkaa
- 1 dl kuohukermaa
- 50 g sulatettua voita
- 2 rkl sokeria
- 1 keltuainen
- 3 rkl mantelirouhetta
- 3 passionhedelmää
Lisäksi:
- passionhedelmää
Valmistusohje
Passion-vaniljapasha valmistuu näin:
1. Sekoita pashan ainekset vatkaimella tasaiseksi massaksi. Nosta seos sideharsolla vuorattuun siivilään tai kahdella revityllä suodatinpussilla vuorattuun kahvisuodatinosaan. Anna valua kylmässä vuorokausi.
2. Muotoile seoksesta kahden lusikan avulla annoskuppeihin kananmunan muotoiset pallukat. Kaavi passionhedelmän sisus päälle kastikkeeksi. Nauti passion-vaniljapasha pääsiäisaterian jälkiruokana.
Katso lisää vinkkejä pääsiäisen jälkiruokiin:
Perinteinen pasha Kevyt pashamalja Pasha reseptit ja ohjeet videolla Pääsiäisen jälkiruoat – raikas päätös juhla-aterialle
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Pääsiäiskääretorttu
Kommentoi
Kommentoi juttua: Passion-vaniljapasha
Ehdottomasti valilijapasha..