Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Passion-vaniljapasha

Passion-vaniljapasha on raikas vaihtoehto perinteiselle pashalle. Vaniljapasha on helppo valmistaa. Sekoitat vain ainekset ja annat pashan valua yön yli.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Passion-vaniljapasha

  • 1 prk (250 g) vaniljarahkaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 50 g sulatettua voita
  • 2 rkl sokeria
  • 1 keltuainen
  • 3 rkl mantelirouhetta
  • 3 passionhedelmää

Lisäksi:

  • passionhedelmää

Valmistusohje

Passion-vaniljapasha valmistuu näin:

1. Sekoita pashan ainekset vatkaimella tasaiseksi massaksi. Nosta seos sideharsolla vuorattuun siivilään tai kahdella revityllä suodatinpussilla vuorattuun kahvisuodatinosaan. Anna valua kylmässä vuorokausi.

2. Muotoile seoksesta kahden lusikan avulla annoskuppeihin kananmunan muotoiset pallukat. Kaavi passionhedelmän sisus päälle kastikkeeksi. Nauti passion-vaniljapasha pääsiäisaterian jälkiruokana.

Katso lisää vinkkejä pääsiäisen jälkiruokiin:

kevyt pashamalja

Perinteinen pasha  Kevyt pashamalja Pasha reseptit ja ohjeet videolla  Pääsiäisen jälkiruoat – raikas päätös juhla-aterialle

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Pääsiäiskääretorttu


Kommentoi

Kommentoi juttua: Passion-vaniljapasha

Herkuttelija..

Ehdottomasti valilijapasha..

Sinun täytyy kommentoidaksesi.