
Kevyt pashamalja
Kevyt pashamalja on raikas päätös pääsiäisaterialle. Kevennetyn pashan voi koota hedelmien kanssa lasiin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
- Kevyt
Ainekset
Kevyt pashamalja
- 250 g maitorahkaa
- tai 200 g appelsiinin makuista tuorejuustoa (Viola)
- 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1 appelsiinin raastettu kuori
lasiin:
- 2-4 appelsiinia
- 300 g pakastettuja mangokuutioita (Pirkka)
- 0.5 dl rusinoita
- 0.5 dl rouhittua mantelia tai pistaasia
Valmistusohje
Kevyt pashamalja valmistuu helposti näin:
1. Vaahdota vaniljakastike. Lisää rahka tai tuorejuusto sekä appelsiinin raastettu kuori.
2. Jaa puolet hedelmäkuutioista laseihin. Lusikoi puolet rahkasta laseihin. Sirottele rusinat ja mantelirouhe päälle. Jaa loput rahkaseoksesta päälle ja korista hedelmillä tai mantelirouheella. Tarjoa kevyt pashamalja kylmänä.
Katso myös ohje perinteiselle pashalle ja kulitsalle.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Sitruunababat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kevyt pashamalja