perinteinen karjalanpaisti
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Perinteinen karjalanpaisti

Perinteinen karjalanpaisti on ehdottomasti Suomi-ruoan loistotähti. Karjalanpaistin valmistus on niin yksinkertaista, että se onnistuu aloittelijaltakin. Tarvitset vain aikaa ja malttia, lopputulos on murea ja suussa sulava.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Perinteinen karjalanpaisti:

500 g naudan ulko- tai kulmapaistia
500 g porsaan lapaa
2 häränhäntäpalaa
1 viipale naudan potkaa (osso buco)
2 sipulia
2 tl suolaa
kokonaisia valko- ja maustepippureita
2 laakerinlehteä
noin 5 dl vettä
(juureksia)
Mainos

Keskustelu

Häränhäntä ja ydinluut sekä laakerinlehdet on silkkaa hienostelua.

Voi vaikka lisätä sen sijaan hiukan luullista ja rasvaista lammasta ja juurekseksi punajuurta. Pippurien sijaan tai lisäksi vaikka katajanmarjaa. Nuo kasvikset kannattaa laittaa puolitettuina, jolloin niistä voidaan halukkaille jakaa osa ja joka tapauksessa liemeen tulee niistä hyvää makua.

Kommentoi juttua: Perinteinen karjalanpaisti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X