Reseptit
yli 60 min
2
Kiitos

Persimon-porkkana-inkiväärismoothie

Kauniin oranssi smoothie saa värinsä persimoneista ja porkkanamehusta. Persimoni on täynnä kuitua, vitamiineja ja niistä saa luonnollisen makeuden smoothieen. Porkkanamehussa on runsaasti beetakaroteenia. Inkivääri piristää juomaa, ja runsaasti nautittuna se lievittää flunssan oireita.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Persimon-porkkana-inkiväärismoothie:

2 persimonia
1 jäinen banaani
2 dl porkkanatäysmehua (Biotta)
noin 1 cm:n pala inkivääriä
1/4 tl kurkumaa
1/2 sitruunan mehu
2 dl maustamatonta turkkilaista jogurttia
(hunajaa)

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele yksi banaani rasiaan ja pakasta tunti.

2. Pese kaksi persimonia, kuori halutessasi ja leikkaa kuutioiksi. Kuori noin yhden senttimetrin pala inkivääriä ja raasta.

3. Laita tehosekoittimeen banaani, persimoni, inkivääri ja soseuta. Lisää kaksi desilitraa porkkanamehua, 1/4 teelusikallista kurkumaa, puolikkaan sitruunan mehu ja kaksi desilitraa jogurttia, jatka soseuttamista. Ohenna tarvittaessa porkkanamehulla ja mausta halutessasi hunajalla. Kaada laseihin.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 1/20.

Katso myös: Persimon – hedelmä täynnä kuitua, vitamiineja ja makua, katso herkulliset reseptit!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Persimon-porkkana-inkiväärismoothie

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X