Portugalilainen kalapata
Portugalilainen kalapata kätkee sisäänsä myös sinisimpukoita ja mustekalaa. Tomaattisen kastikkeen viimeistelee valkoviini ja savupaprikajauhe.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Portugalilaien kalapata:
600 g
siika- ja/tai kuhafileitä
3-4
perunaa
2
sipulia
1
punainen paprika
3-5
valkosipulinkynttä
½
chili
3/4 dl
oliiviöljyä
2
laakerinlehteä
250 g
pakastettuja sinisimpukoita
200 g
pakastettua mustekalaa tai mustekalarenkaita
Lisäksi:
400 g
säilöttyjä tomaatteja
2 tl
suolaa
1 tl
(savustettua) paprikajauhetta
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1/2 dl
silputtua persiljaa
Keskustelu
Monelleko ruokailija kyseinen annos riittää?
10 syöjälle. Aika hyvät raaka-aineet kalasta pitävälle.
Kommentoi juttua: Portugalilainen kalapata