Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Portugalilainen kalapata

Portugalilainen kalapata kätkee sisäänsä myös sinisimpukoita ja mustekalaa. Tomaattisen kastikkeen viimeistelee valkoviini ja savupaprikajauhe.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Portugalilaien kalapata:

600 g siika- ja/tai kuhafileitä
3-4 perunaa
2 sipulia
1 punainen paprika
3-5 valkosipulinkynttä
½ chili
3/4 dl oliiviöljyä
2 laakerinlehteä
250 g pakastettuja sinisimpukoita
200 g pakastettua mustekalaa tai mustekalarenkaita
Mainos

Lisäksi:

400 g säilöttyjä tomaatteja
2 tl suolaa
1 tl (savustettua) paprikajauhetta
2 dl kuivaa valkoviiniä
1/2 dl silputtua persiljaa

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Portugalilainen kalapata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X