Reseptit
alle 30 min

Punainen mojokastike

Erilaisilla kastikkeilla saa grilliruokaan ihan uutta makua. Punainen mojokastike sopii niin grillatulle porsaan-, naudan kuin broilerinkin lihalle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Punainen mojokastike:

1 viipale paahtoleipää
1/-1 punainen chili
1 tl paprikajauhetta
1 rkl viinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1 tl juustokuminaa
2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

1. Paahda 1 viipale paahtoleipää paahtimessa. Pese 1/2 punainen paprika, ota siemenet pois ja pilko. Poista yhdestä punaisesta chilistä siemenet ja pilko.

2. Lisää paahtoleipä, puolikas paprika, hienonnettu chili sekä 1 tl paprikajauhetta, 1 rkl viinietikkaa, 3 rkl oliiviöljyä, 1 tl sokeria, 1 tl suolaaja 1 tl juustokuminaa tehosekoittimeen. Aja kastikeseos tasaiseksi.

3. Kuori ja hienonna 2 valkosipulin kynttä ja lisää kastikkeen joukkoon. Laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Lue myös: Parhaat grillikastikkeet – kokeile gado gadoa, raparperi-bbq-kastiketta ja vihreää mojokastiketta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Punainen mojokastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X