
Rahkaohukaiset ilman munaa
Rahkaohukaiset ilman munaa ovat muhkeita pikkupannareita, jotka maistuvat ihanilta hillon ja kerman kera.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
Ainekset
Rahkaohukaiset ilman munaa:
- 3 dl maitoa
- 1 dl maitorahkaa
- 2 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
- 0.3 tl suolaa
paistamiseen:
- margariinia, voita tai öljyä
Valmistusohje
Rahkaohukaiset ilman munaa tehdään helposti näin:
- Sekoita aineet keskenään.
- Anna taikinan turvota noin tunnin ennen paistamista. Kuumenna rasvaa ohukaispannulla ja paista taikinasta ohukaisia.
- Tarjoa jälkiruoaksi tai välipalaksi. Voit lisätä taikinaan porkkanaraastetta ja mausteyrttejä, niin saat maukkaita evääksi sopivia lettusia.
- Käytä vähälaktoosisiin rahkaohukaisiin Hyla-maitoa ja Hyla- maitorahkaa.
Katso myös: Mitä pannukakkujen päälle? Katso 5 +1 makeaa vinkkiä, joissa ei ole mansikkahilloa!
Katso myös Anna.fi/ruoka: Mustikkapannarit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rahkaohukaiset ilman munaa