Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Ramenburger

Ainekset

  • 300 g nuudeleita
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 5 kananmunaa

Lisäksi:

  • nyhtöpossua tai hampurilaispihvejä
  • lehtisalaattia, rucolaa, vuonankaalia tai salaattisekoitusta
  • (hampurilaiskastiketta)

Valmistusohje

Keitä nuudelit muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää liemikuutio keitinveteen. Valuta nuudelit ja anna niiden hiukan jäähtyä. Riko munien rakenne ja sekoita nuudelit munien joukkoon.

Jaa nuudelit tuorekelmulla vuoratuille reunallisille teevadeille tai murokulhoihin. Kelmu helpottaa ramenburgerin irrottamista. Paina nuudelit tiukasti lautasten pohjalle. Peitä nuudelit muovikelmulla ja nosta lautaset päällekkäin toistensa painoksi. Pane päällimmäisen nuudelipihvin päälle hillopurkki tai vastaava painava esine. Siirrä lautaet jääkaappiin puoleksi tunniksi, jotta nuudelipihvit jähmettyvät hiukan.

Paista ramenburgeri kullanruskeaksi, käännä ja anna paistua pieni hetki myös toiselta puolelta.

Pane kahden ramenburgerin väliin kuumennettua nyhtöpossua ja mieleistäsi salaattia.

Katso Nyhtöpossun ohje tästä!

Lue myös Himahellan juttu Ramenburger – hampurilainen Brooklynistä!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Ramenburger

Sinun täytyy kommentoidaksesi.