Reseptit
30-60 min
8

Rapsakka raparperipaistos

Rapsakka raparperipaistos syntyy puurohiutaleista ja sokerista. Katso helppo ja herkullinen ohje!

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g raparperia
1.5 dl fariinisokeria tai
ruokosokeria

pinnalle:

100 g margariinia tai
voita
2 dl 4 viljan hiutaleita tai
kaurahiutaleita
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia tai
kardemummaa

Valmistusohje

 

  1. Leikkaa raparperin varret pieniksi paloiksi ja kaada ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeria.
  2. Nypi muut ainekset muruiseksi seokseksi ja ripottele se raparperipaloille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
  • Tarjoa jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rapsakka raparperipaistos

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X