
Rukiinen rapuhampurilainen
Rukiinen rapuhampurilainen kootaan ruisleivän väliin. Katkaravuista ja vaaleasta kalasta pyöräytetyn pihvin seuraan sopii klassinen remoulademajoneesi.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
Ainekset
Kalapihvi
- 4 paahtoleipäviipaletta
- 1 dl kermaa
- valkopippuria
- 1 tl suolaa
- 500 g vaaleaa kalaa (esimer- kiksi kuhaa tai ahventa)
- 500 g katkarapuja
- 2 kananmunaa
- 2 rkl kaprismarjoja
Hampurilainen
- 8 reissumiestä tai muuta leipäparia
- 2 dl remoulade- tai tartar- kastiketta
- 2 rkl sinappirelishiä
- tilliä
- salaattikasviksia
Valmistusohje
Rukiinen rapuhampurilainen valmistuu helposti näin:
1. Mittaa kaikki kalapihvien ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä. Muovaa seoksesta pihvejä ja paista rasvassa pannulla.
2. Sekoita sinappirelish ja silputtu tilli remouladekastikkeeseen. Sivele seosta leiville. Täytä leivät salaattikasviksilla ja kalapihveillä.
Katso myös: Täydellisen hampurilaisen kaava – 7 vinkkiä
Katso myös Anna.fi/ruoka: Kalahampurilaiset
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rukiinen rapuhampurilainen