Reseptit
Kiitos

Runebergin kakku

Runebergin tortun voi tehdä myös kakun muotoon.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Runebergin kakku:

3 munaa
1.5 dl sokeria
2 dl piparkakkuja jauhettuna
2 dl mantelirouhetta
1.5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
150 g margariinia sulatettuna
1 dl maitoa

Valmistusohje

 

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet keskenään sekoitettuna ja lopuksi jäähtynyt rasva ja maito.
  2. Kaada taikina voideltuun jauhotettuun tasapohjaiseen vuokaan, minkä läpimitta on noin 23 cm. Paista kakku 180 asteen lämmössä noin 40-50 minuuttia.
  3. Koristele jäähtynyt kakku vadelmahillolla ja sokerivesikuorrutuksella.

Katso myös: Runebergintorttu on mantelisen mehevää

Avainsanat

Raaka-aineet:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Runebergin kakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X