Saiturin lehtipihvi jauhelihasta
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Saiturin lehtipihvi jauhelihasta

Joskus arkiruoan kanssa joutuu venyttämään penniä. Tarjousjauhelihasta syntyvät mainiot saiturin lehtipihvit muutamalla eurolla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Saiturin lehtipihvi jauhelihasta:

600 g (à 150 g/pihvi) naudanjauhelihaa
1 tl mustapippuria myllystä rouhittuna
1 tl suolaa myllystä

pakastimeen:

muovikelmua

Paistamiseen:

4 rkl voita
Mainos

Maustevoi:

100 g voita tai margariinia
100 g yrttituorejuustoa tai piparjuurituorejuustoa

Tarjolle:

paistettuja ruusukaaleja tai muita haluamiasi kasviksia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Saiturin lehtipihvi jauhelihasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X