Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Soija-hunajapaahdetut pähkinät

Maustetut pähkinät ovat kevyitä kuljettaa mukana retkellä ja niistä saa helposti lisäenergiaa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Soija-hunajapaahdetut pähkinät

  • 3 dl pähkinä-manteliseosta
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

Soija-hunajapaahdetut pähkinät valmistuvat helposti näin:

  1. Levitä kolme desiä pähkinä-manteliseosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta päälle kaksi ruokalusikallista soijakastiketta ja kaksi ruokalusikallista hunajaa ja mausta ripauksella suolaa.
  2. Kääntele ainekset kahden lusikan avulla sekaisin. Paahda 175 asteisessa uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja pakkaa soija-hunajapaahdetut pähkinät pusseihin.

Vinnki: Näin teet mausteiset pähkinät

Lue myös Anna.fi: Pähkinät ja siemenet ovat hyväksi sydämelle


Kommentoi

Kommentoi juttua: Soija-hunajapaahdetut pähkinät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.