Reseptit
alle 30 min
10
Kiitos

Soija-hunajapaahdetut pähkinät

Maustetut pähkinät ovat kevyitä kuljettaa mukana retkellä ja niistä saa helposti lisäenergiaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Soija-hunajapaahdetut pähkinät

3 dl pähkinä-manteliseosta
2 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. Levitä kolme desiä pähkinä-manteliseosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta päälle kaksi ruokalusikallista soijakastiketta ja kaksi ruokalusikallista hunajaa ja mausta ripauksella suolaa.
  2. Kääntele ainekset kahden lusikan avulla sekaisin. Paahda 175 asteisessa uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja pakkaa pusseihin.

Katso myös: Mausteiset pähkinät

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Pähkinät ja siemenet ovat hyväksi sydämelle

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Soija-hunajapaahdetut pähkinät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X