Soija-hunajapaahdetut pähkinät
Maustetut pähkinät ovat kevyitä kuljettaa mukana retkellä ja niistä saa helposti lisäenergiaa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
Ainekset
Soija-hunajapaahdetut pähkinät
- 3 dl pähkinä-manteliseosta
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl hunajaa
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Soija-hunajapaahdetut pähkinät valmistuvat helposti näin:
- Levitä kolme desiä pähkinä-manteliseosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta päälle kaksi ruokalusikallista soijakastiketta ja kaksi ruokalusikallista hunajaa ja mausta ripauksella suolaa.
- Kääntele ainekset kahden lusikan avulla sekaisin. Paahda 175 asteisessa uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja pakkaa soija-hunajapaahdetut pähkinät pusseihin.
Vinnki: Näin teet mausteiset pähkinät
Lue myös Anna.fi: Pähkinät ja siemenet ovat hyväksi sydämelle
Kommentoi
Kommentoi juttua: Soija-hunajapaahdetut pähkinät