Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Suolaiset rosmariini-pekaanipähkinät

Itse tehdyt suolapähkinät on helppo valmistaa ja antaa vaikka lahjaksi. Kokeile suolahuntua muillekin pähkinöille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suolaiset rosmariini-suolapähkinät:

2 dl vettä
4 rkl isokiteistä suolaa
200 g pekaanipähkinöitä
4 oksaa rosmariinia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Kuumenna kattilassa kaksi desilitraa vettä ja neljä ruokalusikallista isokiteistä suolaa niin, että suola on kokonaan liuennut veteen.

3. Lisää kattilaan 200 grammaa pekaanipähkinöitä ja anna olla noin minuutin ajan, älä anna kiehua liian kovaa, ettei kuori irtoa. Valuta pähkinät ja laita pellille.

4. Paahda uunissa noin 10 minuuttia, sekoita kerran paistamisen aikana. Ota pois uunista ja lisää joukkoon neljä oksaa hienonnettua rosmariinia. Anna jäähtyä ja laita tarjolle.

Katso myös: Tarjoa suolaista ja makeaa pikkupurtavaa glögin kera – 7 nopeaa ohjetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suolaiset rosmariini-pekaanipähkinät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X