Reseptit
alle 30 min
1
Kiitos

Suklaamukikakku

Nopea suklaakakku valmistuu näppärästi mikrossa. Suklaamukikakku on nopea apu herkkuhimoon. Parhaalta kakku maistuu lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suklaamukikakku:

2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl tummaa sokeroimatonta kaakaojauhetta
1/4 tl vaniljasokeria
1/4 tl leivinjauhetta
1 rkl sokeria
ripaus suolaa
2 rkl maitoa
1 rkl rypsiöljyä
1 pala suklaata

Lisäksi:

vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Sekoita keskenään kaksi ruokalusikallista vehnäjauhoja, yksi ruokalusikallinen kaakaojauhetta, 1/4 teelusikallista leivinjauhetta, 1/4 teelusikallista vaniljasokeria ja yksi ruokalusikallinen sokeria mikron kestävässä mukissa.

2. Lisää joukkoon kaksi ruokalusikallista maitoa ja yksi ruokalusikallinen öljyä. Sekoita ja tarkista, ettei taikinaan jää jauhopaakkuja.

3. Paina keskelle suklaapala.

4. Kypsennä mukikakkua täydellä teholla mikrossa noin minuutin. Älä käytä mikrokupua.

5. Tarjoa kakku lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Katso myös: Täydellinen suklaakakku helposti – tarvitset vain 5 raaka-ainetta!

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suklaamukikakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X