Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaamukikakku

Nopea suklaakakku valmistuu näppärästi mikrossa. Suklaamukikakku on nopea apu herkkuhimoon. Parhaalta kakku maistuu lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

Suklaamukikakku:

  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl tummaa sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • ¼ tl vaniljasokeria
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • 1 rkl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 2 rkl maitoa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 pala suklaata

Lisäksi:

  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Suklaamukikakku valmistuu näin nopeasti ja helposti.

1. Sekoita keskenään kaksi ruokalusikallista vehnäjauhoja, yksi ruokalusikallinen kaakaojauhetta, 1/4 teelusikallista leivinjauhetta, 1/4 teelusikallista vaniljasokeria ja yksi ruokalusikallinen sokeria mikron kestävässä mukissa.

2. Lisää joukkoon kaksi ruokalusikallista maitoa ja yksi ruokalusikallinen öljyä. Sekoita ja tarkista, ettei taikinaan jää jauhopaakkuja.

3. Paina keskelle suklaapala.

4. Kypsennä suklaamukikakkua täydellä teholla mikrossa noin minuutin. Älä käytä mikrokupua.

5. Tarjoa suklaamukikakku lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Katso myös: Täydellinen suklaakakku helposti – tarvitset vain 5 raaka-ainetta!

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Suklaa-marjaherkku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaamukikakku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.