Valmistusohje
Suklaamukikakku valmistuu näin nopeasti ja helposti.
1. Sekoita keskenään kaksi ruokalusikallista vehnäjauhoja, yksi ruokalusikallinen kaakaojauhetta, 1/4 teelusikallista leivinjauhetta, 1/4 teelusikallista vaniljasokeria ja yksi ruokalusikallinen sokeria mikron kestävässä mukissa.
2. Lisää joukkoon kaksi ruokalusikallista maitoa ja yksi ruokalusikallinen öljyä. Sekoita ja tarkista, ettei taikinaan jää jauhopaakkuja.
3. Paina keskelle suklaapala.
4. Kypsennä suklaamukikakkua täydellä teholla mikrossa noin minuutin. Älä käytä mikrokupua.
5. Tarjoa suklaamukikakku lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.
Katso myös: Täydellinen suklaakakku helposti – tarvitset vain 5 raaka-ainetta!
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Suklaa-marjaherkku
Keskustelu
Kommentoi juttua: Suklaamukikakku