Sushikulho
Sushikulho on kuin osiin avattu sushirulla. Kulhon pohjalla on maustettua riisiä ja päällä grillattua kalaa ja majoneesikastiketta. Lohipalat viimeistellään kaasupolttimella juuri ennen tarjoilua. Lisäksi annokseen voi laittaa sushi-inkivääriä, wasabia ja soijapapuja.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Sushikulho, maustettu riisi
2 dl
sushiriisiä
1/2 dl
riisiviinietikkaa
2 tl
sokeria
1 tl
suolaa
Sushikulho, kala
400 g
kotimaista pakastettua ja sulatettua siikaa tai tuoretta kirjolohta ruodottomana ja nahattomana fileenä
4 rkl
majoneesia (esim. japanilaista Kewpie-majoneesia)
Sushikulho, lisäksi
2
avokadoa
4 rkl
marinoitua punasipulia
4 rkl
sushi-inkivääriä
200 g
soijapapuja (pakaste)
1/2–1 dl
Pokekastiketta (esim. Kikkomanin valmiskastiketta)
4 tl
wasabia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Sushikulho