Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Sushikulho

Sushikulho on kuin osiin avattu sushirulla. Kulhon pohjalla on maustettua riisiä ja päällä grillattua kalaa ja majoneesikastiketta. Lohipalat viimeistellään kaasupolttimella juuri ennen tarjoilua. Lisäksi annokseen voi laittaa sushi-inkivääriä, wasabia ja soijapapuja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sushikulho, maustettu riisi

2 dl sushiriisiä
1/2 dl riisiviinietikkaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa

Sushikulho, kala

400 g kotimaista pakastettua ja sulatettua siikaa tai tuoretta kirjolohta ruodottomana ja nahattomana fileenä
4 rkl majoneesia (esim. japanilaista Kewpie-majoneesia)

Sushikulho, lisäksi

2 avokadoa
4 rkl marinoitua punasipulia
4 rkl sushi-inkivääriä
200 g soijapapuja (pakaste)
1/2–1 dl Pokekastiketta (esim. Kikkomanin valmiskastiketta)
4 tl wasabia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sushikulho

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X