
Taateli-oliivitapenade
Runsaanmakuinen taateli-oliivitapenade synnyttää oivan makuyhdistelmän niin luonteikkaan goudajuuston kuin kypsytetyn vuohenjuustonkin kera.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Taateli-oliivitapenade:
- 6 kivetöntä taatelia
- 2 dl mustia kivettömiä kalamata-oliiveja
- 1 rkl kapriksia
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Taateli-oliivitapenade tehdään helposti näin:
1. Poista taateleista kova kanta ja nosta teholeikkuriin. Lisää loput ainekset teholeikkuriin ja aja seos karkean tasaiseksi tahnaksi.
Kokeile myös:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Taateli-oliivitapenade