Tattaripaneroitu kuha
Helpoimmillaan voissa paistettu kuha ei kaipaa mausteekseen kuin suolaa ja pippuria sekä tilkan sitruunamehua. Tattaripanerointi tuo paistetulle kuhafileelle kuitenkin herkullisen makuvivahteen ja rapean rapsakan pinnan.
Ainekset
Tattaripaneroitua kuhaa:
- ruodottomia kuhafileitä
- tattarirouhetta tai -hiutaleita
- 1-2 kananmunaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
tarjoiluun:
- sitruunalohkoja
- tuoretta tilliä
paistamiseen
- voita
Valmistusohje
- Ripottele kuhafileille suolaa ja pippuria molemmille puolille.
- Laita tattarirouhetta yhdelle lautaselle ja riko kananmuna toiselle lautaselle ja riko sen rakenne haarukalla.
- Kastele kuhafileet yksitellen ensin kananmunassa ja sitten tattarirouheessa.
- Kuumenna voi pannulla ja paista kufafileet nopeasti kullanruskeiksi, pari minuuttia per puoli. Tarjoile salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa sitruunanlohkojen ja tillin kera.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tattaripaneroitu kuha