täytetyt suippopaprikat grillissä
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Täytetyt suippopaprikat grillissä

Täytetyt suippopaprikat grillissä mukailevat tuttua klassikkoruokaa. Suipot ramiropaprikat sopivat loistavasti grilliin. Täytteessä on raastettua halloumijuustoa, joka mehevöittää täytettä ja paahtuu ihanasti grillissä. Vihreä salsa verde on loistava kastike kaikille grilliruoille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Täytetyt suippopaprikat grillissä

6 suippopaprikaa (Ramiropaprika)
1 rkl rypsiöljyä voiteluun
1 tlk (380/230 g) kidneypapuja
1 1/2 dl keittämätöntä kvinoaa
125 g halloumijuustoa
2 kevätsipulia
1/4 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria myllystä
250 g kirsikkatomaatteja
1 rkl rypsiöljyä
Mainos

Salsa verde

2 ruukkua lehtipersiljaa
2 valkosipulinkynttä
3 rkl kapriksia
1 dl oliiviöljyä
2 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
1/4 tl rouhittua mustapippuria myllystä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytetyt suippopaprikat grillissä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X